Si të bëni ofertë në një ankand online?

Kontrolloni hapat për udhëtimin tuaj të ofertës!

Kontrolloni hapat për udhëtimin tuaj të ofertës!

Regjistrohu falas!

Regjistrimi është pa pagesë dhe do të duhen vetëm disa hapa të thjeshtë. Ju lutemi ndiqni udhëzimet tona dhe keni gati dokumentet e kompanisë suaj (p.sh. licencë biznesi, licencë tregtare ose ekstrakt nga regjistri i kompanisë) si dhe një ID me foto të vlefshme zyrtarisht. Ne gjithashtu kemi nevojë për numrin tuaj të vlefshëm të TVSH-së (nuk vlen për vendet jashtë BE-së). Nëse nuk është pronari i kompanisë që blen makinën, por një punonjës në emër të kompanisë, na duhet edhe një prokurë dhe një ID me foto të punonjësit.

Pas ekzaminimit të suksesshëm të dokumenteve të ngarkuara, ne do t'ju kontaktojmë me telefon ose personalisht për t'ju bërë gati për ofertën. Ne do t'ju ndihmojmë të konfiguroni, të shpjegojmë procesin për të qenë aty për ju nga regjistrimi deri në dorëzimin e makinës së blerë.

Regjistrohu

Dorëzimi i makinës së blerë

Siç kemi premtuar, blini një makinë në disa hapa të thjeshtë. Thjesht regjistrohu, identifikohu, kërko makina dhe oferto. E gjithë pjesa tjetër varet nga ne. Kështu është edhe transporti i automjetit tuaj!
Ne mund ta dorëzojmë makinën e blerë në derën tuaj të përparme. Ne do të kujdesemi për logjistikën hap pas hapi, kështu që ju do të merrni automjetin tuaj të shkujdesur. Ju mund të zgjidhni midis dy opsioneve:

  • Merrni automjetin tuaj në vendndodhjen e kompanisë sonë (e mundur edhe me transportuesit).
  • Merrni automjetin tuaj nga ne.
Ju lutemi, vini re: Automjetet e importit (vendi i origjinës jashtë Austrisë) mund të mblidhen vetëm nga vendndodhja e kompanisë sonë. Vetëm nëse e ndjekim këtë procedurë së bashku, mund t'ju ofrojmë dokumentet e nevojshme për automjetet që keni blerë.

Mund t'i mbledhni automjetet tuaja nga vendndodhja jonë në Premstätten në çdo kohë gjatë orarit të punës, duke iu nënshtruar njoftimit paraprak.

Procesi i dorëzimit të automjeteve të blera

Kur të marrim automjetin tuaj, do të njoftoheni me email. Në këtë email ju do të merrni gjithashtu një autorizimin e marrjes i cili do t'ju mundësojë të organizoni transportin nga vendndodhja jonë e Premstätten për ju.
Gjatë dorëzimit, një protokoll dorëzimi duhet të nënshkruhet nga ju personalisht ose nga shoferi juaj. Për klientët me seli të kompanisë në BE (jashtë Austrisë) ose vende të treta, duhet të nënshkruhet edhe konfirmimi i marrjes!

Dokumentet e automjetit i dorëzohen vetëm pronarit personalisht (përveç rastit kur bëhet një kërkesë me shkrim për t'ia dorëzuar dokumentet e mjetit punonjësit ose transportuesit), në të kundërt dokumentet i dorëzohen me postë rekomande.

Regjistrohu falas dhe kërko makina!

regjistrohen